Familjedag.

                   
Idag kunde hela familjen samlas,middag och allmänt mysigt,innan hade jag o Ella sått morötter och satt lite potatis,mycket vattanande blev det,lite senare kom syrran och hennes man och då blev det glass med varm sylt,själv gick jag in o blogga,var så mätt att jag inte orka  se mer mat. Tiil Ellas glädje fick hon ett försenat påskägg av morbror Jonas och Miriam. 


Kommentarer

Postat av: Revolverbritta

Du är väl go! Sylt å glass?? Åt inte en sked ens!!! Däremot 8 coktailtomater och annanas!! Det var en väldigt trevlig samvaro vi hade!! Gör vi gärna om!!

Kram till er!!

Postat av: marma

Med så god hjälp i trädgår'n kan det inte bli annat än bra!

Kram/marma

Postat av: Petra

Ser ut som Ni haft det jätte mysigt under påsken. Tack för din påsk hälsning! Kram

Postat av: soffie

å vilken toppenhjälp du hade med att så,

åå hon är så fin din Ella,

ha en underbar vecka själv har jag påsklov å ska iväg till Göteborg ett par dagar!

Postat av: Malin

haha, jaa jag har fått lite jag med, även om jaginte kommit till kräftstadiet, hihi.... Helgen har varit...mycket intensiv, ska bli skönt med ledighet i morgoon. Men då åker du va? Kramiz M

Postat av: E

Har bara ett ord att säga: MYS (och det på hög nivå)

Postat av: Kikki

Nu kom kommentaren fram:)) Vicken helg... dä har varit gööör gött. Både sol o ledigt o vart i trädgårn.... det gillar vi! Fast ja ä dålig på att ta bilder.. Mvh Kikki

Postat av: Eva-camilla

Åh! vilket härligt stort bord! det tycker vi om...då finns det plats för alla! ser ut till att vara ett underbart uterum också :D

Kramar

Postat av: Sarah

Oj - vilken härlig dag!!!!

Släktkalas e mys i lagoma doser :)

/Kram Sarah

Postat av: Lena

Vad skönt att få familjen samlad och få så grödor. Det var väl för väl så att du har något att leva på när du sitter uppe i Sundsvall, antar att det dit kosan styr igen. Men du glöm inte att ta med kompisen. hehe

Själv har jag suttit med Caesar på djursjukhuset för att efter han blivit klippt så bröt att sönder klon vid hälsporren. Denna var tvungen att opereras. Så nu har jag en hund som är nytrimmad, neddrogad, förvirrad och har ont.

Kramis

Postat av: Diana

Ser helmysigt ut, och lilla Ella är som vanligt den som vet hur saker och ting ska gå till, vilken tur att du har henne ;)

Förstår att hon blev glad för ett försenat påskägg. Det hade jag också blivit haha!

Natti! Kram Di

Postat av: Agnes

Man skall aldrig underskatta en snickare! Eller en mobilkamera för den delen;)

Postat av: Gabriella

Sa det blev vaxthusarbete, som utlovat! Sa bra! Vilken harlig pask ni har haft. Jag har ocksa atit sa mycket sa jag inte kan titta pa mat mer.

Postat av: Ulla

Påsken är ett trevlig avbrott då man har möjlighet att träffa sina nära och kära. Ni såg ut att ha haft det jättemysigt igår.

Ang min son så är han det här läsåret i USA som utbytesstudent och just nu har han börjat friidrotta och då är det bara det som gäller. Han har varit borta sen 6 sept och beräknas hem 28 juni.

Postat av: Anki N

Så gott det är att samla ihop hela familjen så här. Vi har dock inte sett röken av våra ungar i helgen..hihi. Nix vi hade planerat annat så ja, de fick helt kallt klara sig utan oss - oh vi utan dom. Förut ((innan vi la hamn i Småland)) åt vi middag med alla ungar o respektive varje söndag. De saknar jag ska jag lova, men nu har vi för långt till varandra för att göra det.

Dax för lite vardag igen!!

Söta biler på Ella när hon planterar o vattnar.

Anki N

Postat av: Daniel

Så gulligt! Nästa gång e jag med på påskkalas!

Postat av: anki

vilken härlig dag ni verkade ha.. :-)



du måste sätta in en bild på växthuset och de där "bäddarna" du har bredvid, där Ella står.. blev lite nyfiken hur du hade gjort.. :-)



sått morötter och satt potatis.. jisses... där går det undan.. här är det på tok för kallt i jorden ännu,,i maj först kan vi sätta och så.... :-)



jag spanar efter tåget,,, du har kanske passerat söderhamn redan.. :-) men jag vinkar för fullt......



ha en skön tågresa

Postat av: Lena

Åh, så härligt. Äntligen har du fått börja pyssla i trädgården med Ella. :) Mysigt!



Kramen


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback