Ella.

                   
 Dagen började med att bre smörgås till oss,blev jättebra och sen käka vi frukost,trädde pärlhalsband,målade i målarboken och  Nicke Nyfiken går inte att hoppa över,så blev trött och sov en stund, jäkla gott att va morfar.Bäst att  medela att det blev makaroner och köttbullar till middag,


Kommentarer

Postat av: Daniel

ååååh vad gulligt! :)

Postat av: Malin

Måste vara jäkligt gott att ha en morfar som dig också!!! Ni verkar ha haft en underbar dag. En och annan kram har det blivit också, misstänker jag! Kramiz På er! M

Postat av: britten

söt lten Ella och jag gissar att du är en alldels lysande morfar

Postat av: Anonym

Föstår att Ella mår gott du verkar vara en toppen morfar!

// Petra

Postat av: Carola

Ser att vår älskade lilla pratkvarn har haft en strålande dag! Nu sover hon i alla fall som en stock och är redo för nästa rond imorgon. Tack för idag!

Postat av: Ulrika

Tack snälla, goa fina Bjorne för dina värmande ord! Kan lungt säga att du räddade en annars ganska tung dag för mig. Tack igen! :)

Åh, vad mysigt, Ella och morfar är tillsammans igen, låter som ni haft det kanonbra. :)

Kram till en helt underbar morfar och lilla Ella med förstås.

Postat av: soffie

å Ella njuter med morfar ser jag,

guuu va sött:O)

gonatt!!!!

Postat av: AnnaKK

Hejsan!



Men snälla du, inte menade jag att du borde plocka bort något - jag blev varken arg eller upprörd. :-) (Bara lite lätt chockad, möjligtvis!?! ;-) Nädå!!!)



Men jag tycker i och för sej att dina inlägg om till exempel Ella är minst tusen gånger trevligare än viss andra - men det är DIN blogg och DU publicerar precis vad DU vill! :-)



Kram på dej tillbax!!!



Och ha en toppenfin fredag + helg!!! :-)



Postat av: Maja

Tack för att du påminde mig med din kommentar! Hade helt glömt bort detoxen idag. Och ja, jag tror det kommer att bli bra med att ladda batterierna. Kan vi alla behöva!



Söt tjej :D

Postat av: Petra

Godmorgon, nu mår jag lite bättre och börjar bli fri från förkylningen. :) Allt väl med dig då? Jag jobbar som ungdomsassistent på ett elev boende med döva/hörselskadade/språkstörda. Lite svårt att förklara exakt vad min yrkesroll går ut på. Jag gör lite allt i allo! :) Kram

Postat av: Anonym

Men vad söt hon är din lilla tjej! Trevlig afton.


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback